Čo kúpiť na Vianoce? Tipy na vianočné darčeky | Ahooy.sk

Co koupit na Vánoce - tipy na dárky

Autor:

Datum: 2021-10-11 10:42:11

Co koupit na Vánoce - tipy na dárky

Nevíte, co vybrat vašim blízkým na Vánoce? Jeden dárek často nestačí a občas vám chybí ta správná inspirace. V dnešním článku pro vás máme několik tipů, jak sestavit skvělou dárkovou tašku pro vaši blízkou osobu, člena rodiny nebo vaši vyvolenou lásku.

Jeden hodnotný dar
Jeden z darů, řekněme, že ten hlavní, by měl být hodnotnější než ostatní. V závislosti na tom, jak dlouho se s konkrétní osobou znáte a jak moc je pro vás důležitá, může mít hodnotu v desítkách, stovkách, ale i tisících eur. Pro milovanou ženu to může být šperk, pro muže vysněný gadget a pro dítě třeba kolo. Kolem tohoto dárku budou všechny ostatní spíše doplňkem.

Menší, ale důležité dárky
Řekněme, že hlavní dárek bude tvořit třeba zmíněné kolo. V tomto, ale i v mnoha dalších případech se nám otevírá řada možností na doplňkové dárky menší hodnoty - košík, světlo, přilba, chrániče, cyklistická lahev a desítky kousků dalšího vybavení posune "obyčejný kolo" na vyšší level.

Dárek s vánočním motivem
Alespoň jeden z vánočních dárků by měl mít trochu vánoční atmosféru. Malý svítící andílek, tričko s potiskem, zvonek či sada ozdôb. Žádná z těchto věcí neurazí, ale pod stromečkem pomůže navodit tu pravou a klidnou vánoční atmosféru úplně pro všechny. Dále se nabízí vánoční svíčka, nějaké pochutiny nebo láhev dobrého alkoholu.

Praktický dárek z naší nabídky
Opět se můžeme vrátit k tematickým dárkům pro cyklistu. Pánské tričko s potiskem opět nebude krokem vedle zejména tehdy, pokud tam bude potisk cyklisty. V naší nabídce najdete řadu tematických dárků pro různé hobby od pití piva, přes cyklistiku až po čtení knih či sezení na rybničce.

Do čeho dárek zabalit?
O balení dárků jsme se bavili i v jednom z našich předchozích článků. Máme pro vás ale další originální a navíc i praktický tip. Bavlněná taška na opakované použití bude pod stromečkem vypadat skvěle a obdarovanému zůstane na množství dalších příležitostí, jako jsou nákupy či nečekané chvíle, kdy je třeba něco přenést