Darček na Deň otcov: Čo tak cool tričko? | Ahooy.sk

Dárek na Den otců - co vybrat?

Autor:

Datum: 2021-03-30 09:36:19

Dárek na Den otců - co vybrat?

Den otců se na Slovensku slaví třetí neděli v měsíci červnu. Není tak zpopularizován jako Den matek, ale obětaví tatínkové si podle nás zaslouží stejnou dávku pozornosti, jako pečlivé maminky. Někdy však není nejjednodušší vybrat pro ně ideální dárek. Máme pro vás ale několik tipů na kousky, které mu rozhodně vykouzlí úsměv na tváři.

Tričko pro nejlepšího otce
Trička pro ocinov tvoří důležitou součást našeho sortimentu. Samozřejmostí je, že takovým tričkem nemusíte ocina obdarovat jen na Den otců, ale klidně i na Vánoce či na narozeniny. Dáte přednost nápisu nejlepší tatínek na světě, nebo si vyberete raději motiv s pivním kříglem pro vášnivého pivaře?


Tričko pro opravdového chlapa
Je úplně jedno, jestli tatino patří mezi drsné motorkáře nebo mezi chytré knihomoly. V naší nabídce najdete trička s motorkářským motivem, ale i trička pro milovníky dobré knihy. Pokud váš otec náhodou patří do obou těchto skupin, automaticky můžete vyřešit problém s výběrem dárku i při dalším svátku.


Tričko pro rybáře či pro myslivce
Velké množství ocin patří do skupiny rybářů, houbařů či myslivců. Není se čemu divit. Kdo by nevyužil možnost po náročném týdnu vypadnout od rutiny a bezcílně hledat hřiby v lese během zimy, celé hodiny sedět u jezera i bez natažené udice nebo si trochu pospat na posedě? No dobře, nebudeme dál prozrazovat tatinkovské praktiky. Oceňte je plné nasazení a péči například tričkem pro rybáře nebo myslivce.

Zvířecí tričko podle zvěrokruhu
Svou robotu ideálního dárku by splnilo i tričko se zvířecím motivem, které můžete vybrat například podle znamení zvěrokruhu. V naší nabídce ale moc beranů ani škorpionů nenajdete. Máme však opravdu cool trička s jinými zvířecími motivy, které si každý tatínek okamžitě zamiluje. Ti nejlepší tatínci si nechají své znamení úředně změnit třeba na "nosorožec", jen aby ocenili dárek v očích rodiny.


Tričko, které vyčaruje úsměv
Nejkrásnější věc na světě je dětský úsměv. Tedy pokud nepočítáme úsměv nadšeného tatinka, který rozbaluje dárek od svého vlastního potomka. Pokud chcete, aby byl jeho úsměv co nejširší, vyberte pro něj tričko s vtipným motivem.