Tipy na originálne valentínske darčeky | Ahooy.sk

Naše tipy na Valentýnské dárky

Autor:

Datum: 2019-08-07 11:41:30

Naše tipy Valentýnské dárky

Řekněme si upřímně, shánění valentýnských dárků pro partnera, které by měly být navíc i romantické, je pěkná otrava. Celý rok řešíme narozeniny a meniny členů rodiny, Vánoce a výročí, a Valentýn je dalším svátkem (navíc krátce po Vánocích), před kterým se trápíme, co zase té naší lásce koupit. My se vám pokusíme představit alespoň několik originálních dárků, které na Valentýna potěší ženu i muže.

Musí být dárek na Valentýna romantický?
Samozřejmě, že nemusí. Může se zdát, že právě při tomto svátku je to nejvhodnější. Romantický však klidně může být jen společný den nebo večer, při kterém si dárky vyměníte. Případně způsob, jak dárek zabalíte do romantické tašky. Samotný dárek však nemusí žádným způsobem ztělesňovat romantiku - stačí, když udělá vaší lásce radost.

A musí stát valentýnský dárek hodně peněz?
Ani tohle už dávno neplatí. Luxusní šperkový set pro ženu nebo drahé hodinky pro muže? To si mohou na Valentýna vyměňovat páry, které jsou dohromady 30 let. Láska a pozornost se dá vyjádřit i malým darem, který nikomu nenaruší rozpočet − a to ani studentovi či mladé rodince.

Valentýnský dárek pro ženu
Jedním ze způsobů, jak si na Valentýna uctít ženu, je dát najevo, jak si ceníte jejích vlastností. S tričkem nejlepší maminka dokonale vyjádříte, jak si vážíte zánětu, se kterým se stará o vaše děti (a i o to velké dítě, které často vidíte v zrcadle). V nabídce máme i více maminovských motivů, takže nemějte strach. Zůstane vám něco v záloze i na den matek.

Valentýnský dárek pro muže
Tričko super tatínek si zaslouží každý tatino, na kterém maminka vidí tu neustálou snahu o zajištění rodiny a obrovskou trpělivost s křikem dětí i po náročném dni v práci. Muže by však jistě na Valentýna potěšilo třeba i tričko, které zdůrazňuje jeho dokonalý vztah k dobrému jídlu.

Milá pozornost k hlavnímu dárku
Pokud jste se přece jen rozhodli zainvestovat více peněz do hodnotnějšího daru pro vaši polovičku a objednali jste si romantický let balonem či wellness pobyt, určitě nezapomeňte doplnit i něco hmotného, co bude vaší lásce tyto okamžiky připomínat. Je muž nadšencem rybářství či myslivosti? Určitě ho potěší tematické tričko. Miluje žena knižní příběhy? Ještě víc si jich vychutná v komfortním tričku. Vždyť i o tom je láska − že dokonale navzájem známe své záliby a dokážeme se s milým dárkem trafit do vkusu toho druhého.