Ako vybrať darček k výročiu svadby? | Ahooy.sk

Romantický dárek k výročí svatby? Spojte vaše obroučky i na tričku

Autor:

Datum: 2021-11-16 11:13:59

Romantický dárek k výročí svatby? Spojte vaše obroučky i na tričku

Výročí svatby je jednoznačným důvodem k oslavě - to první, druhé, ale i dvacáté. Zamilované páry jsou zvyklé obdarovat se na výročí vzájemným nebo společným dárkem. Pokud ještě ve vašem manželství láska nevyprchala a chcete to dát partnerovi nebo partnerce najevo, máme pro vás několik tipů na originální a vkusné dárky, které se přímo hodí na výročí svatby.

Romantický dárek k výročí svatby
Je dárek k výročí svatby opravdu nezbytný? Někdo by možná řekl, že mnohem důležitější je láska, což je samozřejmě pravda. Jak byste si ale připomínala jednotlivá výročí? Fotkami, na kterých rok od roku stárnete? Ne, dárky, které vám budou (ideálně oběma) připomínat jednotlivá výročí svatby, jsou tou nejlepší volbou, jak si tuto vzácnou událost připomenout i po letech.

Společný výlet
Společně strávený čas může být pro mnohé časově zaneprázdněné lidi mnohem vzácnější, než materiální dar. Romantická dovolená u moře, druhá svatební cesta, wellness víkend, ale i příjemná večeře při svíčkách a dobrém jídle − to jsou všechno momenty, které dokonale podtrhnou atmosféru výročí svatby.

Nové obroučky
Mezi zamilovanými páry se často stává, že se po roce nebo letech manželství rozhodnou pro nové obroučky. Pokud jste se brali v mládí a vaše ruce zdobí levnější obroučky například z chirurgické oceli, po letech se můžete společně vybrat do klenotnictví pro nové − třeba zlaté. Výměna obrouček za nové je vhodná i s přibývajícím věkem, kdy stejně, jako u oblečení, potřebujeme stále větší číslo.

Veselé párové tričko
Na výročí svatby se můžete vzájemně obdarovat i vtipným tričkem. Dámské tričko "V dokonalém vztahu" nebo pánské tričko "Patříme k sobě" může vyjadřovat pozitivní vztah k jídlu, ale i ke své milované polovičce. Mimořádně oblíbená jsou i párová trička se jmény, obroučkami či jinými vtipnými a trefnými nápisy a obrázky.

Repete svatby
Měl jste svatbu, na kterou dosud všichni vzpomínají? Mezi oblíbené vzájemné dárky k výročí svatby bývá často "repete" samotné svatby. Ve většině případů takové svatby nezahrnují samotný obřad, velké róby, ani celou tu slavnostní atmosféru, ale jen hostinu se zábavou až do rána, na kterou se opět (ne)zapomíná.